About Us

SA-PROJECTS profileert zich als de creatieve projectontwikkelaar.

Eén- en meergezinswoningen:

Waar vele ontwikkelaars kiezen voor een leeg wit blad, zoeken wij eerst naar creatieve oplossingen met een maximaal behoud van het karakter van het reeds bestaand gebouw. Indien behoud niet mogelijk is omwille van technische redenen, gaan we toch over naar afbraak en heropbouw.

Eerste schetsen:

In de eerste schetsen gaan we op zoek naar de ideale indeling van de woning. Hiervoor werken we zeer nauw samen met de architect alsook met de technische departementen. Het uiteindelijke doel is om indeling, techniek en kwalitatief wonen samen te krijgen tot de ideale woning.

Techniek en EPB:

De steeds strenger wordende normen verplichten ons ook om op gebied van techniek op zoek te gaan naar de laatste technologieën. Daarom kiezen wij voor partners met jarenlange ervaring.
Tijdens het ontwerp van de schetsen concentreren we ons ook op het afgewerkte project om bepaalde technieken zoals verlichting, verwarming en ventilatie zo goed mogelijk te implementeren in de woning.

Interieur:

Voor ons interieur kiezen wij resoluut voor kwaliteit. Door te kiezen voor een vaste partner voor onze maatkeukens, inbouwkasten en algemeen schrijnwerk zijn wij ervan overtuigd kwaliteit, techniek en hedendaags design te hebben in onze projecten.


Sinds kort richten wij sommige van onze woningen in om u een beeld te geven van wat mogelijk is. De aankoop van het ingerichte project is steeds bespreekbaar.Wij realiseren onze projecten met veel passie en professionalisme. Ons enige doel is jullie een aangename, kwalitatieve en hedendaagse woning aan te bieden met oog voor detail.