Sebastien

WOLUWE

TE KOOP 

Deze statige woning met magnifieke afgeronde voorgevel beschikt over enorm veel invallend licht dankzij de grote raampartijen.

Op het gelijksvloer vinden we heel wat technische ruimtes zoals berging, wasruimte en garage, maar ook een mooie octagonale hal met aansluitend een bureel.

Op het eerste verdiep de grote leefruimte met keuken en achterkeuken.

Op het tweede en derde verdiep de 4 kamers, de badkamer en de douchekamer.

Als verrassing op het 3de ook een geweldig zuidgericht zonneterras  van 20m2.

Kijk zeker al eens naar de visualisaties. In de komende maanden komt dit high-end project te koop. Wees er snel bij!


Sebastien

LONDERZEEL

TE KOOP - Acacialaan

Deze 4 gevel woning in Knokke-stijl beschikt over heel wat troeven. Niet alleen is de grond maar liefst 10 are groot en zuid-gericht, bovendien is er een aangenaam zicht over de achterliggende velden. 

De bewoonbare oppervlakte is 200m2. Daarnaast is er een grote garage met atelier/tuinberging. 


Sébastien

LONDERZEEL

VERKOCHT - Linde 

Deze klassieke woning met een typische jaren 50 gevel heeft een volledige make-over gehad. Van de oorsponkelijke woning bleven enkel de buitenmuren staan, de charme werd behouden en voor de rest kan men spreken over een quasi nieuwbouw.

De woning is 160m2 groot en is gebouwd op een grond van 6are. 


Sebastien

GRIMBERGEN

VERKOCHT

Van een oude boerderij met stallingen en loodsen, hebben wij 2 hedendaagse huisjes gemaakt. In deze 3-gevelwoning hebben wij jammer genoeg minder klassieke elementen kunnen behouden. Toch hebben we de nodige sfeer kunnen brengen in deze volledig gerenoveerde, moderne ééngezinswoning.


Sebastien

GRIMBERGEN

VERKOCHT 

Van een oude boerderij met stallingen en loodsen, hebben wij 2 hedendaagse huisjes gemaakt. In deze gesloten bebouwing hebben wij een aantal klassieke elementen kunnen accentueren, waaronder de trap met kathedraalglas. Verder hebben wij door koepels en grote raampartijen zeer veel licht kunnen binnen trekken in de woning. Dit licht gecombineerd met de zichten op het vele groen rondom de woning, maken het zeer aangenaam wonen.