Sebastien

MEISE Velaart

NIEUWBOUW TE KOOP

Moderne nieuwbouwwoning in Meise

Op een rustige en groene ligging in Meise realiseren wij een strakke, moderne nieuwbouwwoning op een grond van 12,5a.
De woning heeft een minimalistische architectuur, maar dankzij de keuze van de natuurlijke materialen zoals natuursteen en hout creëren we een warme en gezellige sfeer.
Binnen wordt gezorgd voor een maximaal wooncomfort en een hoge afwerkingsgraad.

De woning beschikt over 3 kinderkamers en één badkamer in de vleugel vooraan. Op het verdiep is er een master bedroom, een aparte badkamer en dressing aanwezig.
De achtervleugel bestaat uit een grote open ruimte met grote glaspartijen waardoor je het hele jaar kan genieten van de verre, groene zichten rondom de woning.
In de middelste vleugel vinden we naast de gang met trap en wc ook een ruime garage.

Vanuit de ingang en vanuit de keuken heb je via een trap toegang tot de grote leefkelder van 120m2. Deze kan polyvalent worden ingevuld met bijvoorbeeld een wasruimte, een technische ruimte, een speelkamer, een fitness of zelfs een cinemaruimte.
De woning wordt instapklaar afgewerkt volgens je eigen stijl. Wij begeleiden je doorheen het hele project t.e.m het laatste detail.

Als je kiest voor dit project, koop je een prachtige, hedendaagse woning met de nieuwste technieken en de beste isolatienormen. Je kiest voor een ruime woning op een grond van 12,5are met prachtige vergezichten. Bovendien kies je ook voor een top locatie tussen Antwerpen en Brussel, in één van de mooiste gemeentes uit de streek.


Sebastien

KNOKKE

TE KOOP

Gezellige dorpswoning in Oud-Knokke met 200m2 bewoonbare oppervlakte en 5 kamers.

Sebastien

LONDERZEEL

VERKOCHT - Acacialaan

Deze 4 gevel woning in Knokke-stijl beschikt over heel wat troeven. Niet alleen is de grond maar liefst 10 are groot en zuid-gericht, bovendien is er een aangenaam zicht over de achterliggende velden. 

De bewoonbare oppervlakte is 200m2. Daarnaast is er een grote garage met atelier/tuinberging. 


Sebastien

WOLUWE

VERKOCHT 

Deze statige woning met magnifieke afgeronde voorgevel beschikt over enorm veel invallend licht dankzij de grote raampartijen.

Op het gelijksvloer vinden we heel wat technische ruimtes zoals berging, wasruimte en garage, maar ook een mooie octagonale hal met aansluitend een bureel.

Op het eerste verdiep de grote leefruimte met keuken en achterkeuken.

Op het tweede en derde verdiep de 4 kamers, de badkamer en de douchekamer.

Als verrassing op het 3de ook een geweldig zuidgericht zonneterras  van 20m2.

Kijk zeker al eens naar de visualisaties. In de komende maanden komt dit high-end project te koop. Wees er snel bij!


Sébastien

LONDERZEEL

VERKOCHT - Linde 

Deze klassieke woning met een typische jaren 50 gevel heeft een volledige make-over gehad. Van de oorsponkelijke woning bleven enkel de buitenmuren staan, de charme werd behouden en voor de rest kan men spreken over een quasi nieuwbouw.

De woning is 160m2 groot en is gebouwd op een grond van 6are.