Sebastien

GRIMBERGEN

VERKOCHT

Van een oude boerderij met stallingen en loodsen, hebben wij 2 hedendaagse huisjes gemaakt. In deze 3-gevelwoning hebben wij jammer genoeg minder klassieke elementen kunnen behouden. Toch hebben we de nodige sfeer kunnen brengen in deze volledig gerenoveerde, moderne ééngezinswoning.


Sebastien

GRIMBERGEN

VERKOCHT 

Van een oude boerderij met stallingen en loodsen, hebben wij 2 hedendaagse huisjes gemaakt. In deze gesloten bebouwing hebben wij een aantal klassieke elementen kunnen accentueren, waaronder de trap met kathedraalglas. Verder hebben wij door koepels en grote raampartijen zeer veel licht kunnen binnen trekken in de woning. Dit licht gecombineerd met de zichten op het vele groen rondom de woning, maken het zeer aangenaam wonen.

Sébastien

MEISE - centrum

VERKOCHT 

In het centrum van meise transformeerden wij een oude 3-gevelwoning tot een mooie, moderne starterswoning. Enkele klassieke elementen, waaronder de stalen ballustrades op de voorgevel, werden geaccentueerd door ze zwart te lakken. Dit in combinatie met de iets strakkere steellook ramen en de zwarte gevelplanken op de achterbouw, vormt een harmonie tussen klassiek en modern.

Om de ruimtes maximaal te benutten, hebben wij een drastische keuze gemaakt, en hebben we gekozen voor vloerverwarming. Het gelijksvloer werd hiervoor 40cm diep uitgegraven om aandacht te geven aan voldoende isolatie. Proficiat aan de kopers met dit mooie pand dat verder smaakvol werd ingericht.

Sebastien

GENT

VERKOCHT Deze geslaagde renovatie van een appartement in het centrum van Gent lag mee aan de basis van onze huidige activiteit. Namelijk het steeds creatief op zoek gaan naar een optimale invulling van een residentiële woning.