Sebastien

ETTERBEEK

ETTERBEEK

Project op vraag van een klant.


Sebastien

DUINBERGEN

DUINBERGEN

VERKOCHT: Totale renovatie van een prachtig appartement met zicht op zee en binnenland. Voor de renovatie werd er gekozen voor hoogwaardige materialen in een hedendaagse, rustige sfeer.

125m2 bewoonbare oppervlakte

3 slaapkamers en 2 badkamers.


Sebastien

ELSENE

HERENWONING FLAGEY

VERKOCHT


Sebastien

UKKEL

NIEUWBOUW WONING Langeveldstraat

Eéngezinswoning op een schitterende ligging in Ukkel. 300m2 bewoonbare oppervlakte met een mooie, gezellige stadstuin met achteraan een overdekt terras voor mooie zomeravonden.

Het project wordt verkocht in volledig afgewerkte toestand zoals op de renders.

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen.


Sebastien

MEISE Velaart

NIEUWBOUW TE KOOP

Moderne nieuwbouwwoning in Meise

Op een rustige en groene ligging in Meise realiseren wij een strakke, moderne nieuwbouwwoning op een grond van 12,5a.
De woning heeft een minimalistische architectuur, maar dankzij de keuze van de natuurlijke materialen zoals natuursteen en hout creëren we een warme en gezellige sfeer.
Binnen wordt gezorgd voor een maximaal wooncomfort en een hoge afwerkingsgraad.

De woning beschikt over 3 kinderkamers en één badkamer in de vleugel vooraan. Op het verdiep is er een master bedroom, een aparte badkamer en dressing aanwezig.
De achtervleugel bestaat uit een grote open ruimte met grote glaspartijen waardoor je het hele jaar kan genieten van de verre, groene zichten rondom de woning.
In de middelste vleugel vinden we naast de gang met trap en wc ook een ruime garage.

Vanuit de ingang en vanuit de keuken heb je via een trap toegang tot de grote leefkelder van 120m2. Deze kan polyvalent worden ingevuld met bijvoorbeeld een wasruimte, een technische ruimte, een speelkamer, een fitness of zelfs een cinemaruimte.
De woning wordt instapklaar afgewerkt volgens je eigen stijl. Wij begeleiden je doorheen het hele project t.e.m het laatste detail.

Als je kiest voor dit project, koop je een prachtige, hedendaagse woning met de nieuwste technieken en de beste isolatienormen. Je kiest voor een ruime woning op een grond van 12,5are met prachtige vergezichten. Bovendien kies je ook voor een top locatie tussen Antwerpen en Brussel, in één van de mooiste gemeentes uit de streek.